Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Maak de juiste keuze in een 2.5 kW airco

Een van de belangrijkste zaken die van toepassing is op alle soorten airco’s is het koelvermogen. Hoe hoger het vermogen in wattage, des te meer capaciteit de airco heeft in het koelen van een ruimte. In die zin is het van belang om van te voren al een duidelijke indicatie te hebben van de omvang van de ruimte. Dit zodat de airco aansluit qua koelvermogen.

In een algemeen perspectief is de 2.5 kW airco een veel gebruikt type airco en als u naar zo’n airco op zoek bent, dan zit u hier goed. AircoGarant is uw specialist en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een advies op maat

Bij het bepalen van de juiste 2.5 kW airco, of een airco met meer of minder vermogen, kunt u van ons specialistische advies gebruikmaken. Met ons team van experts kunnen we op basis van uw informatie een uitstekende inschatting maken in wat de benodigde capaciteit is. Ook selecteren we opties op basis van uw wensen, gezien dat eveneens een belangrijke rol speelt.

Binnen alle 2.5 kW airco’s is natuurlijk genoeg variatie qua merken en modellen, waarbij ze zich ook nog onderscheiden in mogelijkheden. Denk aan opties tot verwarmen, draadloze (Wi-Fi) besturing en meer, net zoals het ontwerp van het apparaat. Dit kan immers ook een belangrijke factor zijn. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor advies op maat.

Aanvullende diensten

Heeft u een bestaande 2.5 kW airco en wilt u overstappen naar een model met meer capaciteit of wilt u de huidige airconditioning vervangen? Ook dan bent u bij AircoGarant natuurlijk aan het juiste adres. Wij bekijken graag samen met u wat de beste oplossing is en wij maken dat van A tot Z voor u in orde, mocht u dat liever hebben.

Denk dan aan de levering met montage en installatie, alsook het leveren van installatiemiddelen, accessoires en nog veel meer. In alles zijn wij uw partner waar u wat aan heeft, zodat u altijd tevreden bent over uw aircosysteem.

Vraag een offerte aan

Meer weten over een bepaalde 2.5 kW airco? Wilt u snel een offerte ontvangen met een duidelijke prijsindicatie? Of liever de systemen komen bekijken in onze showroom? Het kan allemaal. AircoGarant is uw partner voor een 2.5 kW airco. Wij voorzien u in een fantastisch systeem.