Naar inhoud
0

Leidingen voor de airco

Bij de montage van de split-unit airco komt er het een en ander kijken qua aansluitwerk. Een cruciaal onderdeel dat altijd aan de orde is, zijn leidingen voor de airco. Het gaat hier dan om een koelleiding die de binnen- en buitenunit met elkaar verbindt, waardoor het systeem naar behoren functioneert. In de gehele opbouw van een split-unit airco zijn koelleidingen zeer belangrijk. Dit bij gebruik, maar ook op de manier waarop het gemonteerd wordt en de afstand tussen de twee units.

U kunt bij AircoGarant leidingen voor de airco aanschaffen. Hierin hebben we twee basisopties beschikbaar, die u direct online kunt bestellen. Het primaire verschil is de lengte van de leidingen voor de airco, dat 3 of 5 meter is. Dit zijn de standaard leidingen voor de airco, maar het kan goed voorkomen dat de lengte niet voldoende is. Maakt u zich geen zorgen.

Maatwerk

Mocht de afstand tussen de binnen- en buitenunit langer zijn dan vijf meter, dan heeft u een koelleiding op maat nodig. Daarvoor zit u bij AircoGarant ook aan het juiste adres, gezien wij deze leidingen voor de airco geheel op maat kunnen maken. Zodoende kunnen wij koelleiding per meter verlengen. Dus als u leidingen voor de airco van 9 meter nodig heeft, dan maken wij dat graag voor u in orde.

De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbegrensd, dus wat uw wens ook is: wij regelen het. Wij leveren graag maatwerk en dat kunnen wij op voorhand al voor u in orde maken. Dit wil zeggen dat u dan de leidingen voor de airco precies op maat bij uw airco geleverd krijgt, zodat u daar niet achteraf nog op zit te wachten zodra de installatie plaatsvindt.

Werken met leidingen voor de airco

Belangrijk om te weten is dat als er met leidingen voor de airco gewerkt wordt met het oog op koudemiddel, dat dit uitgevoerd wordt door een professional. Het team van AircoGarant bestaat uit STEK-gecertificeerde monteurs, die hiermee mogen en kunnen werken. Wij kunnen de installatie en het aanleggen van leidingen voor de airco in z’n geheel voor u verzorgen.

Het advies is ook om de leidingen voor de airco per definitie door een professional te laten aanbrengen. Dit omdat het veiliger is én het geeft u de garantie op een goede aansluiting en werking. Laat AircoGarant u hier in bijstaan en vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Meer weten? U kunt altijd even contact opnemen.