Naar inhoud
0

Geluidsarme split airco

Airconditioning is tegenwoordig zeer breed toepasbaar en ook erg toegankelijk dankzij de vele opties die er beschikbaar zijn. Het is daarom niet gek dat veel particulieren overstappen naar een goed systeem voor thuis. Ook is het veelal meer regel dan uitzondering dat kantoorpanden en andere werkvloeren voorzien zijn van een goede airco. In dat kader is een geluidsarme split-airco altijd van belang, want een ronkend apparaat aan de muur of het plafond… daar is niemand bij gebaat.

Veel fabrikanten hebben ingezet op geluidsarme split-airco’s, waarbij de focus op het reduceren van de geluidsproductie lag en tegelijkertijd een efficiënte manier van koeling realiseren. De ontwikkeling brengt de airco’s vandaag de dag tot op een punt waarbij het gebruik zeer efficiënt, voordelig en effectief is. Hierbij is ook altijd sprake van een geluidsarme split-airco. Zo geavanceerd zijn deze systemen nu.

Minimale geluidsproductie

Bij het gebruik van een geluidsarme split-airco is het logisch dat u kijkt naar de hoeveelheid decibel dat het systeem produceert. De aircosystemen die u bij AircoGarant aan kunt schaffen zijn daarop geselecteerd en het begint bij 20 decibel tot iets meer. Om een indicatie te geven, 35 decibel staat gelijk aan een stille bibliotheek. Met andere woorden: u zult van de geluidsarme split-airco nauwelijks iets merken. Dit bevordert het comfort thuis en natuurlijk de productiviteit op de werkvloer.

De juiste keuze maken

Maar wat is voor u de juiste keuze in een geluidsarme split-airco? Er is volop keuze en tussen alle opties zit natuurlijk variatie in de mogelijkheden. Denk aan de capaciteit, de bediening, het vermogen tot verwarmen, eventueel onderhoud en nog veel meer. Bent u er niet in thuis? Dan kan het selecteren van de juiste airco een flinke uitdaging zijn.

Maar geen nood, daarvoor zit u bij AircoGarant aan het juiste adres. Wij kunnen u tot in detail de verschillen tussen de modellen uitleggen. Wij informeren u graag over wat voor u de beste optie is naargelang uw situatie. Uiteraard bekijken we ook welke geluidsarme split-airco daarin dan de beste keuze is voor u. Eventueel kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Ontdek ons assortiment

Neem alvast een kijkje in ons assortiment van geluidsarme split-airco’s. Per product krijgt u een uitgebreide omschrijving en een heldere productspecificatie, zodat u de verschillen zelf naast elkaar kunt leggen. Direct bestellen? Dat kan uiteraard, wij zorgen dan dat de airco zo snel mogelijk uw kant op komt. Meer advies nodig? Hulp nodig bij het maken van een keuze? Stuur ons een bericht of geef ons een belletje. Wij staan klaar om u verder te helpen!