Naar inhoud
0

Geluidsarme airco

Bij het gebruik van een airco zit u niet te wachten op gebrom of andere vormen van herrie op de achtergrond. Het kan immers op een gegeven moment gaan storen en zelfs irriteren. Dat moeten we niet hebben, maar daar zijn de aircofabrikanten zich zeker van bewust. Zodoende zijn de meeste opties tegenwoordig geluidsarme airco’s, die nauwelijks geluid produceren. Helemaal stil is onmogelijk, maar het beperken tot een absoluut minimum is natuurlijk wel haalbaar.

U heeft de garantie op een geluidsarme airco als u een van onze modellen aanschaft. Het geluid dat gemaakt wordt komt veelal niet boven de 35 decibel uit en er zijn modellen die daar nog ruim onder zitten. Dit zorgt voor een brede selectie in geluidsarme airco’s en voor de duidelijkheid hebben we dit per model aangegeven in onze airco shop, zodat u precies de verschillen kunt zien.

Advies over een geluidsarme airco

Per model treft u alle specificaties, waaronder dus het geluid dat geproduceerd wordt. Dit kan een belangrijke factor voor u zijn en we kunnen ons voorstellen dat de juiste keuze in een geluidsarme airco maken best lastig is. Zeker als u er niet in thuis bent.

Daarom helpen wij u graag op weg. Als de informatievoorziening niet op al uw vragen antwoord geeft, dan kan u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten kan u verder helpen met advies waar u wat aan heeft. Hierdoor zult u altijd de juiste geluidsarme airco aanschaffen. Voor advies kunt u ons bellen op 0342 – 430 899 of ons een bericht sturen.

Beluister zelf de airco’s

Het is op voorhand lastig een keuze te maken in een geluidsarme airco als u het op basis van specificaties moet doen. Het geeft een eerlijke en duidelijke indicatie, maar het zelf horen is uiteindelijk de beste manier om een oordeel te vellen. Daarvoor kan u in onze showroom terecht, waar wij vrijwel alle airco’s uitgestald hebben staan. U kunt de airco’s vanzelfsprekend bekijken, maar wij zetten deze ook graag even voor u aan, zodat u een goede indicatie van het geluid krijgt.

Op die manier kunt u nog beter een keuze maken in de geluidsarme airco die naar uw inzicht het beste bij uw situatie past. U bent wat dat betreft van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.