Naar inhoud
0

Geluidloze airco

Ben je op zoek naar een geluidloze airco? Bij AircoGarant vind je verschillende merken en modellen die een stille stand hebben of zelfs bekend staan om hun bijna geluidloze airco's, zoals Haier of Mitsubishi. Je kunt genieten van een koele en frisse ruimte, zonder last te hebben van het geluid. Panasonic airco's zijn uitgerust met een stille modus. Je kiest dan dus zelf de momenten waarop je even wilt genieten van een bijna geluidloze airco.

Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 50-80
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 20-37
  • Energieklasse Koelen (SEER): 6,3 | A++
  • WIFI bediening: Ja (optioneel)
810,00
Op voorraad
Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Een gezond klimaat

Naast koelen kun je ook verwarmen met een split unit airco. Elektrisch verwarmen is goedkoper dan verwarmen met een cv ketel. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen kan elektriciteit milieuvriendelijk worden opgewekt. Groene stroom wordt steeds vaker gebruikt in Nederland. Zon, wind en water raken bovendien minder snel op dan gas, dus schaarste zal niet snel voorkomen.

Compleet met alles wat je nodig hebt

Bestel je bij AircoGarant je nieuwe geluidloze airco, dan leveren we deze met een gevulde buitenunit, slank vorm gegeven binnenunit, afstandsbediening, koelleiding en stuurstroomkabel. Veel airco's in ons assortiment kun je optioneel bedienen met een app op je eigen smartphone. Je ontvangt bij de levering van je nieuwe voorgevulde airco een uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding, waarmee je de installatie gewoon zelf kunt doen. Heb je liever wat hulp bij de installatie? Vraag dan een offerte aan bij AircoGarant voor een installatie door één van onze STEK-gecertificeerde professionals.

De beste aircodeal vind je hier

AircoGarant heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen. Naast ons reguliere assortiment kun je hier airco's vinden die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. De kwaliteit van iedere aircodeal die je hier vindt is net zo hoog als die van de rest van de airco's bij AircoGarant. Dit geldt trouwens ook voor de garantie die je er op krijgt. 

Geluidloze airco kopen

Is je bestelling vóór 16:00 uur bij ons binnen, dan verzenden wij je nieuwe airco nog diezelfde dag. Haal je de airco liever zelf op? Dat kan ook! Je bent tijdens onze openingstijden van harte welkom bij AircoGarant. Wil je je airco laten bezorgen op een tijdstip dat goed voor jou uitkomt? Geef dit dan aan in de notities tijdens je bestelling. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via het handige contactformulier. Wij helpen je graag!

Met behulp van die installatiehandleiding en enige technische kennis kun je de airco zelf installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde installateurs. Let op! De in bedrijfstelling dient ten alle tijde uitgevoerd te worden door een STEK-gecertificeerde installateur.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.