Naar inhoud
0

Duo split installatie door AircoGarant

Multi split installatie op locatie door AircoGarant

Airconditioning is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Een belangrijke oorzaak is het feit dat steeds meer mensen de mogelijkheden van deze apparaten ontdekken. Naast het verkoelen van ruimtes bij warme temperaturen, kunnen airco´s namelijk ook ruimtes verwarmen en hebben enkele modellen functies die helpen de lucht te filteren of van vocht te ontdoen. In een vochtig klimaat als het Nederlandse klimaat, kan dit heel prettig zijn. Overweeg je een airco aan te schaffen die je kunt gebruiken in verschillende ruimtes? Kies dan voor een duo split airco installatie met installatie door AircoGarant.

Wat is een duo split airco?

Een duo split airco is een airconditioning systeem waarbij er één enkele buitenunit wordt geplaatst, waarop meerdere binnenunits zijn aangesloten. Zo wordt er buiten ruimte bespaard, omdat er maar één apparaat bevestigd hoeft te worden. Een ander voordeel is, dat het niet nodig is om het hele huis te koelen of verwarmen, maar er een keuze kan worden gemaakt per ruimte. Dankzij een duo split airco installatie kan er dus heel eenvoudig worden gezorgd voor lagere energiekosten, zonder dat het ten koste gaat van je comfort.

Duo split airco kopen bij AircoGarant

AircoGarant biedt diverse merken en modellen duo split airco's, allemaal van zeer goede kwaliteit, duurzaam (A++ label) en betrouwbaar. Een aantal basiskenmerken en functies zijn bij alle aangeboden apparaten aanwezig. Zo blazen alle airco´s niet alleen koude lucht maar zijn ze ook in staat om ruimtes te verwarmen, dankzij het inverter warmtepomp principe. Kies je ervoor om ruimtes te verwarmen met een split airco? Dan kun je flink besparen op de energierekening. Ook staan alle airco´s in ons assortiment bekend om hun stille werking en komen ze allemaal met een afstandsbediening.

Let op: om een duo split installatie aan te schaffen dien je een offerte aan te vragen. Deze installaties vind je niet in onze webshop.

Assortiment duo split airco van AircoGarant

De merken die altijd verkrijgbaar zijn bij AircoGarant zijn Mitsubishi en Panasonic. De airco´s van Panasonic behoren tot de beste ter wereld. Het zijn zeer compacte units, waarbij de binnenunits een stijlvolle en moderne vormgeving hebben. Alle Panasonic duo split airco´s beschikken over de optie om ze via WIFI te bedienen, net als de Mitsubishi airco´s.

Hulp bij de keuze voor een duo split airco

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met de deskundige adviseurs van AircoGarant, die samen met je kunnen bekijken wat het meest geschikte model is. Dit zal afhankelijk zijn van een heel aantal factoren, zoals het beschikbare budget, de omvang van de ruimtes en de gewenste hoogte en breedte van de airco units. Wil je de beschikbare modellen niet alleen in de webshop zien maar ook in het echt bekijken? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Nijkerk, zes dagen in de week geopend.

Duo split airco laten installeren door AircoGarant

Een duo split airco installatie wordt bij AircoGarant altijd uitgevoerd door STEK-gecertificeerde monteurs. Er kan gekozen worden voor een 'in bedrijfsstelling' of voor een volledige installatie. Bij in bedrijfsstelling installeer je het apparaat zelf, en komt de monteur van AircoGarant enkel langs om de installatie te controleren en de koeltechnische handelingen uit te voeren. Bij een volledige installatie hoef je zelf helemaal niks te doen. De monteur zal er bij levering voor zorgen dat alles klaar is voor gebruik. Wil je weten wat de kosten zijn voor een duo split airco installatie? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan en wij zullen je het vertellen.