Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Binnen airco unit

Om een prettig binnenklimaat te creëren heeft u de keuze uit verschillende aircosystemen. De beste keuze hierin is de binnen airco unit dat onderdeel is van de split airco. Hierbij wordt een unit binnen geplaatst en de andere unit buiten. Ook kan er sprake zijn van meerdere binnen airco units, in dat geval hebben we het over een multi-split airco.

Bij zowel een split- als een multi-split is de binnen airco unit in verschillende varianten leverbaar. Denk aan een wandmodel, maar ook aan modellen voor de vloer of het plafond, zodat het netjes weggewerkt kan worden. Het is maar net wat u wenst en wat het beste past. U heeft in ieder geval keuze genoeg.

Het juiste aircosysteem

De binnen airco unit is in veel soorten en maten verkrijgbaar en dat betekent dat er voor elke wens een passende oplossing beschikbaar is. Hier komt natuurlijk iets meer bij kijken dan alleen het model zelf, want de functionaliteiten spelen ook een rol, net zoals de capaciteit en de plek waar de binnen airco unit geplaatst moet worden.

Daarin zijn wij uw specialistische adviseurs. Naast dat wij airco’s leveren, denken wij ook graag met u mee over de invulling van uw binnen airco unit vraagstuk. Hierin bieden wij u vanzelfsprekend een passende oplossing, die geheel aansluit op uw wensen. Zo weet u zeker dat u het juiste aircosysteem aanschaft.

Bekijk diverse binnen unit airco’s

Om alvast een goede indruk te krijgen van de binnen unit airco’s, kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Daar staan diverse split-unit airco’s van uitsluitend vooraanstaande merken, geselecteerd op capaciteit, kwaliteit, functies en werking. Dit geeft u een goed beeld van waar u aan moet denken en samen met u kiezen we dan graag het juiste systeem uit.

Heeft u al een keuze gemaakt? Dan is een bestelling zo geplaatst. Een binnen unit airco bestellen voor 16.00 uur vandaag betekent dat het nog vandaag de deur uitgaat. Hierdoor zal u de airco snel ontvangen. Indien u de binnen unit airco door AircoGarant wilt laten monteren, dan kunt u daarvoor een afspraak maken. U kunt ons bereiken op 0342 - 430 899 of gebruik ons contactformulier.