Naar inhoud
0

Airconditioning huiskamer

Genieten van een fijn klimaat in uw huiskamer? Dat kan met een moderne airco. In de zomer is het natuurlijk erg prettig als u binnenshuis te maken heeft met een koele omgeving, gezien het buiten soms amper uit te houden is. Dat realiseren kan op verschillende manieren. Denk aan de gordijnen gesloten houden, de ramen dichthouden en meer. Maar afhankelijk van de isolatie weet de warmte toch z’n weg wel naar binnen te vinden. Dat tegengaan kan met airconditioning voor de huiskamer.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar binnen het spectrum van airco’s. Zo bieden wij split-unit en multi-split-unit airco’s aan, die in capaciteit, mogelijkheden en meer variëren. Hierdoor is er volop keuze om voor uw specifieke situatie een fatsoenlijke airconditioning te realiseren.

Het voordeel van een split-unit

De split-unit airco’s van AircoGarant zijn professionele systemen die werken op basis van een binnen- en buitenunit. Daarmee kunt u op een gemakkelijke en efficiënte wijze snel een aangenaam binnenklimaat creëren. Al onze modellen zijn voorzien van diverse gemakken en het betreft hier inverter airco’s, waarmee de pomp omgedraaid kan worden, zodat de airconditioning huiskamer verandert in een middel om te verwarmen.

Geavanceerde capaciteiten van multi-split-unit

Heeft u meerdere ruimtes die u op een efficiënte manier zou willen koelen? Dan is het ook mogelijk om een multi-split-unit airco aan te schaffen. Airconditioning in de huiskamer is erg prettig, maar bijvoorbeeld in de avonduren juist fijn in de slaapkamer. Met dit systeem kunt u meerdere binnenunits plaatsen, waarmee u in de gehele leefomgeving een aangenaam klimaat creëert.

De capaciteit van dit soort airco’s is veelal wat groter dan bijvoorbeeld de mobiele airco, waardoor het geschikt is om een grotere ruimte te koelen en eventueel zelfs nabij gelegen kamers. Afhankelijk van de plaatsing. Een bijkomend voordeel is dat ook dit type airco tegenwoordig dermate geavanceerd is, dat het als verwarming kan dienen. Daarmee kunt u in de winter juist uw huis verwarmen, wat u flink in stookkosten scheelt.

Persoonlijk advies bij de airconditioning

Zoekt u naar een efficiënt en goed middel voor de airconditioning van uw huiskamer, dan is er volop keuze. Daarin adviseren wij u graag met betrekking tot het merk en model, alsook de toepassing en wat uw wensen zijn. Om een indruk te krijgen kunt u een kijkje in ons assortiment nemen, ook kan u vrijblijvend contact opnemen of onze showroom bezoeken. Wij kijken uit naar uw komst.