Naar inhoud
0

Airco vast

Binnen het segment van aircosystemen is er een duidelijke onderverdeling. Zo heb je de mobiele airco’s en de airco vast. De naam zegt het bij de eerstgenoemde al, dit zijn aircosystemen die mobiel zijn en die u dus gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is ideaal voor thuissituaties of kleine kantoren. Op het moment dat er sprake is van een wat grotere oppervlakte, dan is een airco vast de meer interessante keuze.

De airco vast is een unit die u bijvoorbeeld met het wandmodel aan de wand kunt monteren. Het past dankzij het moderne en stijlvolle ontwerp prima bij uw interieur, waardoor het niet lelijk afsteekt tegen de rest. Met zo’n airco kunt u op een gemakkelijke wijze een aangenaam binnenklimaat creëren, zowel in de zomer als in de winter.

Split-unit of multi-split-unit?

Binnen de airco vast is ook weer een onderscheid en dat is de zogeheten split-unit en de multi-split-unit airco. Het eerste systeem bestaat uit twee units: een voor binnen en een voor buiten. De multi-split airco bestaat uit meerdere binnenunits, wat veelvuldig gebruikt wordt in kantoren, hotels en meer. Dit is perfect voor bedrijfspanden, maar kan uiteraard ook particulier ingezet worden.

De single-unit is voor particulier gebruik erg interessant, want naargelang de capaciteit is het in staat een gehele verdieping op een efficiënte manier te koelen. Gaat het om veel ruimtes die afzonderlijk van elkaar gekoeld of verwarmd moeten worden? Dan komt u al snel bij de multi-split airco uit, waarbij er in elke afzonderlijke ruimte een wand, vloer of plafondmodel geplaatst wordt.

Wat is voor u de juiste keuze?

De meest lastige vraag als het op de airco vast aankomt. Voornamelijk omdat dit met heel veel andere vragen gepaard gaat. Wat is uw budget, heeft u een voorkeur qua merk, wat is het doel en wat is de oppervlakte? En zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. Het is echter fijn dat u bij AircoGarant terecht bent gekomen, want dat zijn precies de vragen waar wij een uitstekend antwoord op hebben.

Wij kunnen u tot in detail uitleggen wat de verschillen zijn tussen de diverse airco’s. Ook kijken wij graag samen met u naar de juiste airco vast oplossing voor uw doelstelling en hierin presenteren wij diverse aanbevelingen. Moeten wij de montage ook verzorgen? Gaan we regelen! Neem alvast een kijkje in onze webshop en neem contact met ons op!