Naar inhoud
0
Airco in ruimte die kan verwarmen en verkoelen

Een nieuwe airco unit kopen

Bij AircoGarant kun je een airco unit kopen die duurzaam en energiezuinig is. De kwaliteit van de A-merken in onze webshop is hoog en er is voldoende keuze om de juiste airco te vinden voor jouw situatie. Om de juiste airco split unit te kopen moet je eerst weten hoe groot het vermogen moet zijn. AircoGarant adviseert je om het benodigde vermogen te laten uitrekenen door een bedrijf wat zich specialiseert in koudetechniek. Om te zorgen dat je een airco unit zult kopen met de juiste capaciteit berekent een gespecialiseerd bedrijf hoeveel vermogen je ruimte of woning nodig heeft door het aantal kubieke meters te vermenigvuldigen met factor 30, 40 of 50.

Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Vermenigvuldigingsfactor

Men kijkt dus naar de te koelen ruimte voor men adviseert welke airco unit je moet kopen. Wanneer de ruimte goed is geïsoleerd en er niet veel ramen of deuren zijn, gebruiken we vermenigvuldigingsfactor 30. Is de isolatie minder goed en zijn er veel ramen, dan krijgt de ruimte factor 40. Ruimtes met veel apparatuur die warmte afgeeft krijgen ook vermenigvuldigingsfactor 40. Factor 50 geldt voor garages of zolderverdiepingen met een plat dak, veel ramen waar de zon op schijnt of andere situaties waarin koelen lastig is.

Elektrisch verwarmen

Een airco unit kopen helpt je naast koelen ook met elektrisch verwarmen. Elektriciteit is goedkoper dan fossiele brandstoffen zoals gas en kan bovendien milieuvriendelijk worden opgewekt. In tegenstelling tot gasbellen zullen zon, wind en water altijd beschikbaar blijven als energiebron. Tegenwoordig is een groot percentage van de stroom in Nederland groene stroom. Je bespaart dus op je energierekening door een airco unit te kopen om er mee te koelen én verwarmen.

AircoGarant biedt een breed assortiment

Naast ons gebruikelijke assortiment vind je bij ons ook aantrekkelijke aanbiedingen. Houd de pagina goed in de gaten voor betrouwbare airco's tegen scherpe prijzen. Wil je graag meer weten of heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. We beantwoorden je vragen en denken graag met je mee, zodat je de juiste airco krijgt voor jouw situatie.

Producten voor u gekozen

Mitsubishi split unit airco 2,5 kW WSH-HR25I
Mitsubishi split unit airco 2,5 kW WSH-HR25I
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 50-80
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 21-43
  • Energieklasse Koelen (SEER): 6,2 | A++
  • WIFI bediening: Ja (optioneel)
745,00
Op voorraad

Snel je airco unit kopen

Bestel je voor 16:00 uur, dan verstuurt AircoGarant je pakket nog dezelfde dag. Bij iedere airco leveren we een uitgebreide installatiehandleiding. Met een beetje technische kennis kun je dus zelf installeren. Vraag eventueel een offerte aan voor een installatie door één van onze STEK-gecertificeerde professionals. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe airco.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.