Naar inhoud
0

Airco split unit montage

Een split-unit airco is niet iets wat u zo even installeert. Dit komt doordat er gewerkt wordt met twee units, koudemiddel, bekabeling en een zeer professioneel systeem. Bij dit soort airco's is het advies altijd om de montage door een professional te laten uitvoeren. Sterker nog, het is voor de inbedrijfstelling zelfs wettelijk verplicht een monteur in te schakelen. Daarin is AircoGarant uw partner, wij verzorgen graag de airco split-unit montage voor u.

Geen alledaagse klus

De airco split-unit montage is niet per se een gemakkelijke klus. Dit omdat u met veel factoren rekening moet houden en ook de aansluiting op zichzelf moet vakkundig gebeuren om een goede werking te garanderen. Het team van AircoGarant bestaat uit STEK-gecertificeerde monteurs die dit in z'n geheel voor u kunnen uitvoeren.

Deze professionals mogen en kunnen overweg met koudemiddel, dat zij afpersen en vervolgens vacuumeren. Deze stappen zijn van belang voor een effectieve werking van het systeem en hoewel u zelf de airco kan en mag monteren, heeft u voor de inbedrijfname dus iemand nodig. Hierin kunnen wij u bijstaan en dat geeft u de garantie op een vakkundige airco split-unit montage.

Airco split-unit montage door AircoGarant

Als u bij AircoGarant een airco afneemt kunt u kiezen voor de extra optie tot montage. In dat geval komen onze specialisten bij u thuis of op kantoor langs om alles van A tot Z voor u te verzorgen. Op een efficiente, snelle en kundige manier zullen wij het gehele systeem voor u aanleggen en aansluiten. Nadien kunt u de airco gelijk gaan gebruiken.

Wij verzorgen deze airco split-unit montage bij elk model airco dat wij leveren. Het werk is echter wat afhankelijk van de inrichting van uw huis of pand, wat de afstand is tussen de binnen- en buitenunit, en nog meer. Daarover geven wij u een duidelijke indicatie in de offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij gaan voor u aan de slag

Een geheel vrijblijvende offerte doen wij u natuurlijk graag toekomen. Wilt u liever telefonisch overleggen of gewoon wat informatie inwinnen? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u ons contactformulier gebruiken of als u liever persoonlijk een-op-een met een medewerker spreekt, dan kan u in onze showroom te Nijkerk langskomen.

AircoGarant is uw partner in de airco split-unit montage en wij gaan graag voor u aan de slag!