Naar inhoud
0

Airco split unit kopen

Airco split unit varianten

AircoGarant beschikt over verschillende split unit airco's. Deze zijn geschikt om permanent in een ruimte te installeren. Daarom is het belangrijk om een split-unit airco goed te bevestigen en te installeren. Je kunt dit zelf doen, maar AircoGarant beschikt natuurlijk ook over professionals die de split-unit airco voor je installeren en gebruiksklaar maken.

Naast het koelen van een ruimte, kunnen de airco's van AircoGarant een ruimte ook juist verwarmen. Daarom komt het van ieder seizoen van pas en werkt of woont je het gehele jaar in een prettig binnenklimaat.

Installatiemateriaal split unit airco

Omdat een split-unit airco bedoeld is voor permanente bevestiging, heb je installatie materiaal nodig om het te laten functioneren. Mocht je al over een split-unit airco beschikken, maar je hebt wel installatiemateriaal nodig, ook dan kun je bij AircoGarant terecht. Materialen als koelleidingen, wandbeugels of flexkabels kun je in het assortiment vinden. Dit is vrijwel altijd op voorraad en direct leverbaar.

Koop je airco split unit!

Bestel je airco split unit voor 16:00. Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je krijgt 14 dagen bedenktijd en je ontvangt 3 jaar garantie op je aankoop. Wil je meer advies over je airco? Neem dan contact met onze experts op.

Met behulp van de installatiehandleiding en enige technische kennis kun je de airco eenvoudig zelf installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde monteurs. Let op! De in bedrijfstelling dient ten alle tijde uitgevoerd te worden door een STEK-gecertificeerde monteur.