Naar inhoud
0

Airco split unit kopen

Airco met split unit kopen

Een airco met split unit kopen biedt je allerlei voordelen. De binnenunit heeft een strak design waardoor weinig ruimte in beslag wordt genomen. De airco's zijn energiezuinig, met een energielabel tot wel A+++. Een airco met split unit kopen zorgt voor weinig geluid, sommige merken staan zelfs bekend om het bijna geruisloos koelen. In de webshop van AircoGarant vind je alleen de beste airconditioning en krijg je bovendien snelle en vriendelijke service.

Vermenigvuldigingsfactor

Voor je een airco met split unit gaat kopen moet je weten welke capaciteit je nieuwe airco moet hebben. De capaciteit van je airco heeft te maken met de grootte en isolatie van je woning. AircoGarant adviseert om de benodigde capaciteit te laten uitrekenen door een bedrijf dat is gespecialiseerd in koudetechniek. Je rekent het benodigde vermogen uit door inhoud van de te koelen ruimte te vermenigvuldigen met factor 30, 40 of 50. In een goed geïsoleerde ruimte met weinig ramen en deuren gebruiken we vermenigvuldigingsfactor 30. Bij minder goede isolatie en veel ramen krijgt de ruimte factor 40. Factor 40 geldt ook voor ruimtes met veel warmte afgevende apparatuur zoals printers of computers. Factor 50 geldt voor garages of zolderverdiepingen of andere situaties waarin koelen lastig is.

We maken het je gemakkelijk

Een airco met split unit kopen bij AircoGarant bespaart je een hoop werk. Doordat wij alle buitenunits voorgevuld leveren en een uitgebreide installatiehandleiding meesturen kies je bij ons voor gemak. De energiezuinige producten in ons assortiment staan voor kwaliteit en duurzaamheid.  Met de meegeleverde handleiding en een beetje technische kennis kun je de installatie van je nieuwe airco zelf doen. Heb je liever wat hulp? Vraag dan een offerte aan voor een installatie door één van onze STEK-gecertificeerde professionals. Zij maken je airco direct gebruiksklaar, zodat je meteen kunt genieten van een koele ruimte.

Snel je airco met split unit kopen

Bestel je voor 16:00 uur, dan verstuurt AircoGarant je pakket nog dezelfde dag. Als je dat liever hebt, kun je je nieuwe airco tijdens openingstijden ook zelf bij ons komen afhalen. Heb je een specifieke datum in gedachten, geef dit dan aan bij je bestelling in het notitievak. Dan zorgen we dat je nieuwe airco op deze dag wordt bezorgd of geïnstalleerd door onze vakmensen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via het handige contactformulier. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe split unit airco systeem.