Naar inhoud
0

Airco shop

Uw airco shop met dat beetje extra

AircoGarant is uw airco shop voor allerlei soorten aircosystemen. U kunt bij ons terecht voor een brede variatie van split-unit airco's en ook bieden wij multi-split airco's aan. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit airco's van vooraanstaande merken die de beste kwaliteit leveren, duurzaam zijn en een laag energieverbruik kennen. Maar dat is niet alles wat wij in onze airco shop aanbieden.

U kunt ook bij ons terecht voor airco installatiematerialen. Dit loopt uiteen van condensafvoer tot leidinggoten en van flare koppelingen tot koelleidingen. In feite hebben we alles in huis om u van A tot Z te voorzien. Hierin bieden wij ook persoonlijk advies, dus wat u ook nodig heeft: AircoGarant staat klaar om u verder te helpen. Of het nu om leidingen gaat of complete aircosets, wij zijn uw volledige airco shop!

Bezoek onze airco shop

Neem een kijkje in onze shop om een goede indruk te krijgen van alle airco's en toebehoren die wij aanbieden. Gezien onze selectie zeer breed en uitgebreid is, hebben we voor elke specifieke situatie een oplossing beschikbaar. Als u voor 16.00 uur een bestelling plaatst, dan zorgen wij dat het nog dezelfde dag met de post meegaat. In veel gevallen heeft u het dan de volgende dag in huis.

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom te Nijkerk. Hier kunt u de airco die u wenst bekijken, mocht u dat prettig vinden. Ook kunnen onze specialisten u dan ter plekke persoonlijk adviseren, zodat u met voldoende kennis de juiste beslissing neemt. Tot slot biedt onze airco shop nog de extra dienstverlening tot het monteren en installeren van airco's. Daarmee zijn wij uw complete aanbieder.

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over airco's of een van onze andere producten in onze webshop, dan kan u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. In onze airco shop trachten wij zoveel mogelijk informatie te delen, zodat u een helder overzicht krijgt van alle mogelijkheden en opties. Maar het is natuurlijk zeer goed mogelijk dat er nog wat onzekerheden zijn. Zeker als u er niet in thuis bent.

Geen zorgen, AircoGarant staat als airco shop voor een hoge kwaliteit en goede service. Bel ons of stuur ons een bericht, wij zorgen dat u een passend antwoord krijgt waar u wat aan heeft.