Naar inhoud
0

Airco Sendo kopen

Met een airco van Sendo ben je verzekerd van een betrouwbaar product van een fabrikant die streeft naar hoge kwaliteit. Bij AircoGarant bestel je de airco van Sendo die qua vermogen en functionaliteit perfect past bij jouw situatie. Omdat airconditioning je controle geeft over de temperatuur van je woning, kun je genieten van een frisse, comfortabele omgeving. De capaciteit van een airco van Sendo varieert tussen 2,5 kW en 7 kW. Airco systemen van Sendo zijn uitgerust met functies voor zelfdiagnose en zelfcontrole. 

Garantie
Bij elke airco ontvang je 5 jaar garantie, onder voorwaarde dat de airco gemonteerd wordt/is door een gecertificeerde monteur.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Ideale temperatuur in huis

Naast koelen kun je met een airco van Sendo ook verwarmen. Elektrisch verwarmen is voordeliger dan stoken met gas. Fossiele brandstoffen zijn bovendien schaars en elektriciteit kan milieuvriendelijk worden opgewekt. Het percentage van groene stroom in Nederland groeit nog steeds. We kunnen er op rekenen dat zon, wind en water langer beschikbaar blijven dan fossiele brandstoffen. Je energierekening zal lager uitvallen, waardoor je een directe kostenbesparing zult merken met juist gebruik van je Sendo airco.

Sendo zet hoog in

Sinds het ontstaan van Sendo in 1994 is de fabrikant uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van airconditioning systemen. Met 16 fabrieken die onderdelen leveren bestaat een airco van Sendo uit maar liefst 90% eigen onderdelen. Dit zorgt voor optimale werking en een hogere precisie in kwaliteitscontroles, waarmee met gemak wordt voldaan aan de strenge eisen van de ISO 9001 norm. De eigen R&D afdeling stort zich op innovaties en een perfecte werking van de producten.

Garantie & reparatie

AircoGarant heeft zorgvuldig gekozen voor de A-merken in ons brede assortiment. De kwaliteit van de producten in onze shop krijgt onze AircoGarantie. Al onze aircosystemen worden namelijk geleverd met 2 jaar garantie. Moet je airco onverhoopt worden gerepareerd? Dan kun je ons uitnodigen om de reparatie voor je in orde te brengen. De factuur die je ontvangt bij je bestelling is meteen je garantiebewijs, dus bewaar deze goed.

Je airco direct gebruiksklaar

Bij de levering van iedere airco zorgen wij voor een uitgebreide Nederlandstalige installatiehandleiding, zodat je de installatie gewoon zelf kunt doen. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie van je airco van Sendo door één van onze STEK-gecertificeerde professionals. Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice en vraag naar de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, maar ook via het handige contactformulier. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.