Naar inhoud
0

Een airco voor aan de muur

Een geschikte airco voor aan de muur

Met de toenemende populariteit van airco's dankzij de multi-inzetbaarheid, is ook de ontwikkeling erg geavanceerd. Dit levert airco's op die niet in een interieur misstaan, dit dankzij een strak ontwerp dat prima past. Een airco voor aan de muur is tegenwoordig ook geen lelijk object meer, maar een functioneel apparaat dat niet stoort als u het ophangt. Hierin zijn diverse mogelijkheden, die u bij AircoGarant kunt aanschaffen.

De airco voor aan de muur bestaat altijd uit een split-unit opzet. Dit wil zeggen dat er twee units zijn die met elkaar samenwerken bij het koelen van de ruimte. De ene unit wordt buitenshuis geplaatst. Dit kan aan de wand zijn, maar bijvoorbeeld ook op het dak. De andere unit is de airco muur unit, die binnenshuis of in het kantoor geplaatst wordt. Die laatste unit kenmerkt zich steeds vaker door een strak ontwerp, wat goed bij het interieur past.

Uitgebreide mogelijkheden

Hierin is volop keuze en als u zo'n airco wenst, dan kunnen wij u daarin voorzien. Wij hebben een airco muur set-up in verschillende soorten en maten, en dat van diverse merken. Hierdoor weten we zeker dat er ook voor uw inrichting een geschikte variant verkrijgbaar is. Ongeacht of dit nu voor een particuliere of voor een zakelijke inrichting bedoeld is, voor elke situatie hebben we een passende oplossing beschikbaar.

Maar hoe maakt u de juiste keuze in de airco muur units? Een goede vraag en dat is waarin onze specialisten u graag van dienst zijn. Met persoonlijk advies naargelang uw wensen en situatie, kunnen wij u verschillende opties aanbevelen en dan is het aan u om een keuze te maken. Ons advies stemmen we specifiek af op uw wensen met betrekking tot de airco zelf, maar ook met het oog op de inrichting. Hierdoor weten we zeker dat de airco voor aan de muur perfect aansluit op uw smaak.

Bekijk ons assortiment

Om alvast een indruk te krijgen van de verschillende opties onder de airco muur units, raden wij u aan een bezoekje te brengen aan onze webshop waar wij de verschillende opties uiteen zetten. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor als u vragen heeft, net zoals dat u ons een bericht kunt sturen, zodat wij u snel met passend advies kunnen helpen.

Heeft u een keuze gemaakt in een airco muur unit? Dan leveren wij die uiteraard snel. Gelijk de makkelijke weg kiezen? Dat kan ook, wij komen de airco dan bij u thuis of op kantoor monteren.

Split unit airco's van Panasonic

Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
Panasonic split unit airco 2.5 kW inverter BZ25-ZKE
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 50-80
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 20-37
  • Energieklasse Koelen (SEER): 6,3 | A++
  • WIFI bediening: Ja (optioneel)
810,00
Op voorraad

Split unit airco's van Sendo

Haier split unit airco's

Mitsubishi split unit airco's