Naar inhoud
0

Airco met verwarming kopen

Bij een airco denkt u al snel aan het koelen van een omgeving, maar dat is lang niet de enige functie die een airco te bieden heeft. In al onze aircosystemen is er sprake van een invertersysteem, wat u dus ook de mogelijkheid tot verwarmen biedt. Daarom kan er terecht gesproken worden van een airco met verwarming kopen bij Aircogarant. nl, gezien wij daarin verschillende opties aanbieden. Uiteraard van vooraanstaande merken die duurzaamheid en een laag energieverbruik nastreven. Met een airco met verwarming kopen kan u dus ook besparen.

Lagere energiekosten

Een airco met verwarming kopen kent een belangrijk voordeel dat met name tijdens de koudere dagen van toepassing is. U kunt deze airco dan immers gebruiken om de ruimte juist te verwarmen, waardoor u niet langer afhankelijk bent van uw centrale verwarming. Als u nog op gas stookt, dan weet u ongetwijfeld dat dat het grootste deel van uw energierekening vormt.

Het is slecht voor het milieu en niet duurzaam, maar daarin kan een airco met verwarming kopen een lucratieve oplossing zijn. U slaat immers twee vliegen in een klap en de investering zal zich gelijk terug gaan betalen, gezien het gasverbruik drastisch zal afnemen. Een win-win situatie wat natuurlijk alleen maar gunstig is.

Laat u goed informeren

Belangrijk bij een airco met verwarming kopen is wel dat u zich goed laat informeren over de airco('s) in kwestie. Bij AircoGarant bieden wij uitsluitend inverter airco's aan. Dit betekent dat de pomp omgekeerd kan worden voor de functie van verwarmen of koelen. Elke inverter airco kent natuurlijk ook weer zo z'n eigen voor- en nadelen. Dat met het oog op de locatie waar de airco toegepast moet worden, de bestaande isolatie in uw woning of bedrijfspand en meer.

Advies is in deze cruciaal, zodat u de juiste keuze maakt bij een airco met verwarming kopen. Wij staan voor u klaar om u daarin te ondersteunen. Bij elke airco die wij aanbieden kunt u een uitgebreide productomschrijving vinden die u een goed overzicht geeft van de mogelijkheden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies

Gezien elke woon- en leefsituatie anders is, is maatwerk qua advies van belang. U kunt ons altijd bereiken op 0342 430 899. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij kijken graag met u persoonlijk naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie en wij helpen u goed op weg met advies waar u wat aan heeft.