Naar inhoud
0

Airco kopen slaapkamer

Airco kopen in de slaapkamer

Een airco kopen in de slaapkamer zorgt voor een betere nachtrust en een aangenaam klimaat.  Met warm en drukkend weer kan een airco kopen voor de slaapkamer de perfecte oplossing zijn om ’s nachts lekkerder en vaster te slapen. Bovendien zijn de split unit airco's in staat om te verkoelen én te verwarmen. Dus ook wanneer het buiten iets kouder wordt, houd je de temperatuur in je slaapkamer op een comfortabel niveau.

Keuze uit verschillende merken

Bij AircoGarant hebben we gekozen voor betrouwbare A-merken in ons assortiment. Door deze zorgvuldige selectie in combinatie met vriendelijke en snelle service hebben onze klanten ons een 8,8 gegeven op Kiyoh. Om je wegwijs te maken hebben we de merken voor je op een rijtje gezet. AircoGarant is trotse dealer van Haier, Gree, Panasonic en Chigo split airco's. We vertellen je graag iets over alle door ons geselecteerde A-merken. 

Chigo split-unit airco

De Chigo split-unit airco’s die AircoGarant voor je heeft geselecteerd verschillen in capaciteit. Van 2500 Watt tot maar liefst 7000 Watt. De binnen-unit is uitgerust met een LED display en het apparaat heeft een hoogwaardige koperen binnenkern. Bovendien is de airco in staat tot zelfdiagnose en zelfcontrole en stelt je op de hoogte wanneer onderhoud vereist is. Alle Chigo airco’s worden geleverd met afstandsbediening.

Panasonic split-unit airco

AircoGarant heeft een selectie gemaakt van diverse Panasonic split-unit airco systemen met verschillende capaciteiten. Met de stille modus kun je genieten van een koele ruimte zonder storende bijgeluiden. Een Panasonic airco kopen voor de slaapkamer geeft je trouwens de mogelijkheid om naast koelen ook te verwarmen. De binnen-unit beschikt over een 24 uurs timerfunctie voor optimaal gemak.

Haier split-unit airco

Haier is één van de grootste leveranciers ter wereld als het aankomt op airconditioning. Het bedrijf heeft wereldwijd maar liefst 16 fabrieken en produceert ruim 20 miljoen airco’s per jaar. De airco’s van Haier zijn zeer geruisloos, energiezuinig (A++/A+) en zorgen voor verkoeling èn verwarming. De binnen-units van een Haier airco zijn bedienbaar met infrarood afstandsbediening en kunnen optioneel worden voorzien van een WiFi print, zodat je airco bedienbaar is via je smartphone.  

Gree split-unit airco

Koelen èn verwarmen met een Gree split-unit airco, compleet met timer en slaapstand. De hoge energie-efficiëntie (A++) en het gebruik van milieuvriendelijk koelmiddel dragen bij aan de duurzaamheid van het apparaat. Een airco kopen in je slaapkamer wordt nog veel leuker als deze ook bedienbaar is met een app op je eigen smartphone! Ook de airco’s van Gree worden standaard geleverd met afstandsbediening.

Levering, Installatie & Service

Is je bestelling voor 16:00 uur binnen, dan verzenden wij je nieuwe airco nog diezelfde dag. De installatie is met de door AircoGarant meegeleverde handleiding en een beetje technische kennis goed zelf te doen. Tevens kunnen wij je airco door één van onze STEK-gecertificeerde professionals direct installeren. Je kunt hiervoor een offerte bij ons aanvragen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, zodat ons team je verder kan helpen.