Naar inhoud
0

Airco 250m3

Een airco voor 250m3 heeft meer vermogen nodig, gezien dit een ruimte is van bovengemiddeld formaat. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een krachtigere airco van minimaal 7kW.

Beschikbare split unit airco's voor 250 m3

Haier Tundra Plus split unit airco 7kW inverter
Haier Tundra Plus split unit airco 7kW inverter
  • Geschikt voor een ruimte van (m3): 140-230
  • Geluidsniveau binnenunit (dB): 30-48
  • Energieklasse Koelen (SEER): A++
  • WIFI bediening: Ja (ingebouwd)
1.225,00
Op voorraad

Kies de juiste airco voor 250M3

Heb je een grote ruimte die gekoeld moet worden? Een airco voor 250M3 dient een hogere capaciteit te hebben dan een systeem waarmee je een kleinere ruimte wilt koelen. Voor je zomaar een airco voor 250M3 koopt, moet je weten hoe het in die ruimte zit met isolatie. Je past de airco die je koopt namelijk aan op de omvang van de te koelen ruimte, maar ook aan de mate waarin deze ruimte is geïsoleerd. Het aantal kubieke meters wordt uitgerekend door de rekensom toe te passen: lengte x breedte x hoogte = inhoud. Heb je dus een grote ruimte van 10 meter lang, 10 meter breed en 2,5 meter hoog, dan is de inhoud 10x10x2,5=250M3. Je gaat dan dus op zoek naar een airco voor 250M3. 

Kwaliteit voorop

AircoGarant garandeert een hoge kwaliteit van de airco's in ons assortiment. Alle split unit airco's in onze webshop voldoen aan strenge eisen. Onze airco's zijn duurzaam en energiezuinig. Een airconditioning systeem geeft je controle over de temperatuur in je woning. Veel airco's beschikken over een stille stand, waardoor ze bijna geruisloos kunnen koelen. Sommige merken staan zelfs bekend om hun haast geruisloze werking in alle standen.

Garantie
Bij elke airco ontvang je 2 jaar garantie.
Betalen in termijnen
Nieuw! Je kunt nu ook in termijnen bij ons betalen met In3.
Snel in huis!
Bestel je voor 16.00? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag te versturen.
Wij helpen je graag
Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Creëer een aangenaam klimaat
Met een airco creëer jij een aangenaam klimaat in jouw woonruimte.

Hoe zit het met de isolatie?

AircoGarant raadt aan om de benodigde capaciteit van een airco voor 250M3 te laten uitrekenen door een bedrijf dat zich specialiseert in koudetechniek. Deze bedrijven maken gebruik van een vermenigvuldigingsfactor om de isolatie weer te geven. In een goed geïsoleerde ruimte met weinig ramen wordt vermenigvuldigingsfactor 30 gebruikt. Bij aanwezigheid van allerlei warmte afgevende apparatuur zoals printers en computers krijgt de ruimte factor 40. Factor 50 wordt gebruikt voor garages of zolderverdiepingen, waar de airco harder moet werken. Gaan we uit van een goed geïsoleerde ruimte, dan rekenen we het benodigde vermogen van een airco voor 2500M3 uit door dit te vermenigvuldigen met factor 30. Dat ziet er zo uit: 250M3 x 30 = 7500 Watt (of 7,5 kW).

Uitstekende service

Met behulp van die installatiehandleiding en enige technische kennis kun je de airco zelf installeren. Heb je liever hulp? Vraag dan een offerte aan voor de installatie door één van onze STEK-gecertificeerde installateurs. Je kunt telefonisch contact zoeken met onze vriendelijke klantenservice, of via het contactformulier op de website. Door het hoge niveau van onze service, ontvingen wij op beoordelingssite Kiyoh een 8,8 van onze klanten. Heb je dus vragen? Laat het ons weten!

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.