Naar inhoud
0

Hulp nodig bij airco installatie?

Wil je een split-unit airco kopen? Deze moet natuurlijk ook geïnstalleerd worden. Vanuit de overheid moet hier een STEK-gecertificeerde monteur aan te pas komen. En die hebben wij. Ze komen graag bij jou langs om je nieuwe airco in werking te stellen!

Volledige installatie of in bedrijfstelling.

Je kunt er voor kiezen om de volledige installatie door ons te laten doen, maar je kunt je airco ook al deels zelf installeren. In dat geval komen wij de airco graag voor u in bedrijf stellen! Het plaatsen van het binnen- en het buitendeel mag namelijk iedereen. Echter, koeltechnische handelingen, d.w.z. het monteren/solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door F-gassen gecertificeerde monteurs (STEK-certificatie) worden uitgevoerd. Het is daarom aan te bevelen om de complete installatie van uw airco te laten uitvoeren door een STEK-erkend installatiebedrijf.

Ontvang een passende offerte!

Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Hoe meer informatie en beeld wij van je krijgen, hoe beter we een goed aansluitende offerte voor je kunnen maken. Geef zo compleet mogelijk antwoord op onderstaande vragen en geef aan of het gaat om een volledige installatie of dat de airco in bedrijf moet worden gesteld. Dan sturen wij de offerte zo snel mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze experts!

Foto's binnen- en buitenlocatie