Naar inhoud
Vanwege de grote vraag op het moment is het bij ons drukker dan normaal. Het kan daarom langer duren voordat u een antwoord van ons krijgt op uw offerte of contact aanvraag. Excuses voor het ongemak. De airco's zijn bij ons wel ruim op voorraad! alle bestelllingen worden dagelijks verwerkt en verzonden.
0

Extra onderdelen voor een airco bestel je bij AircoGarant

Bij de aanschaf van een airco is de juiste condensafvoer, bediening en leiding van groot belang. Bij AircoGarant koop je alle extra onderdelen.

Extra onderdelen voor een airco

Om je huis, kantoor of appartement goed koel te kunnen houden, zijn verschillende extra airco-onderdelen van belang. Je hebt hierdoor een keuze in de bediening van een airco, maar ook in het geluidsniveau of de plek waarop je het aircosysteem kan installeren. Door de staat van deze onderdelen goed in de gaten te houden en ze waar nodig te vervangen, geef je je airconditioning een extra lang leven. Als expert in airco’s vertellen we je graag welke extra onderdelen je nodig hebt bij een airco, waar je op moet letten en natuurlijk waar je deze het beste koopt.

Welke extra onderdelen heb je nodig bij een airco?

Een airco bestaat uit verschillende (extra) onderdelen, die onder andere te maken hebben met de afvoer van water en condens, de bediening van de airco en de toevoer van het koudemiddel. Zo zorgen de juiste condenspomp en slang bij een airco ervoor dat de condens die vrijkomt tijdens het verkoelen eenvoudig wordt afgevoerd naar buiten. Een inverter bij je airco garandeert vervolgens weer dat je koelsysteem zich voortdurend aanpast om jouw gewenste binnenklimaat te creëren. Denk ook na over de bediening van je airco: wil je een airco die je door middel van een afstandsbediening aanstuurt, of ga je voor de laatste ontwikkelingen met een systeem dat je via je smartphone bestuurt? Als laatste zijn ook een trillingsdemper en de juiste koppeling voor een airco onmisbaar om ervoor te zorgen dat deze werkt zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Waar koop je extra onderdelen van een airco?

Je kunt bij AircoGarant terecht voor alle extra airco-onderdelen, of je nu op zoek bent naar een condensafvoer, leiding, slang of trillingsdemper voor een airco. Wij zijn al jaren expert op het gebied van airconditioning, of het nu gaat om split-unit airco’s of mobiele airco’s. Onze medewerkers kunnen je daarom van uitstekend advies voorzien wanneer het gaat om de extra onderdelen van een airco, of je deze nu tegelijkertijd met je nieuwe airco bestelt of achteraf. Wij hebben leidingen, koppelingen en slangen in verschillende maten in ons assortimenten, net als verscheidene opties voor een condenspomp, inverter of de bediening van een airco.

Extra onderdelen airco van AircoGarant

Wanneer je bij ons een nieuwe airco aanschaft, kun je ook meteen de benodigde extra onderdelen aanschaffen. De juiste koppeling en leiding voor je airco zul je altijd nodig hebben, net als een geschikte airco bediening en een vorm van condensafvoer voor de airco. Of je hiervoor een slang of een condenspomp nodig hebt, is afhankelijk van de plaatsing van je airco. Op onze website leggen we je stuk voor stuk uit waar de verschillende extra onderdelen van een airco voor dienen, zodat je zelf kunt bepalen of je deze nodig hebt. Twijfel je over de aanschaf van een inverter airco, een trillingsdemper of de juiste leidingen voor je airco? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer over extra airco onderdelen: