Naar inhoud
0

Alle Chigo Split-unit airco's

Bij AircoGarant beschikken we over verschillende merken, die allemaal hoogwaardige aircosystemen produceren. Een van deze merken is Chigo, een bekende als het op airconditioning aankomt. Met tientallen varianten van de Chigo airco, is er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar en het verschil in de systemen zit hem voornamelijk in de capaciteit en de omvang. Hierbij is de capaciteit natuurlijk variabel naargelang de ruimte die gekoeld moet worden.
Filter
Prijs
tot
Geschikt voor een ruimte van (m3)
WIFI bediening
Hoogte binnenunit
Breedte binnenunit
Een moment a.u.b.…

Chigo split unit airco's bij AircoGarant

De split unit airco’s van Chigo koop je al vanaf €792 per stuk. De Chigo split-unit airco’s zijn verkrijgbaar vanaf 2500 Watt en hebben energielabel A++. Chigo split-unit airco's staan bekend om hun stille werking in welke modus dan ook. Daarnaast kan deze airco ook als verwarming ingezet worden. De Chigo airco's hebben een energiezuinige verwarmingstand en is te gebruiken in zowel de zomer als de winter om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. 

Voordelen van Chigo split unit airco's

Als een van de topmerken binnen airco’s is Chigo een interessante keuze voor als je jou ruimte(s) van een beter klimaat wilt voorzien. Gezien het hoogwaardig materiaal betreft, mag je er natuurlijk het nodige van verwachten, maar wat zijn nu precies de voordelen van een Chigo airco? We zetten dit graag voor je op een rijtje:

  • Zeer stille werking – Bij gebruik is de airco nauwelijks te horen.
  • Voor koelen en verwarmen – Naast koelen is het ook mogelijk ruimtes met de airco te verwarmen.
  • Energiezuinig – Chigo bouw energiezuinige systemen met een hoog A++ label.
  • Altijd met afstandsbediening

Verder is het een mooi voordeel dat elke Chigo airco met een afstandsbediening geleverd wordt, waardoor het eenvoudig vanaf bijvoorbeeld de bank in te stellen is. Klein, maar fijn detail en tot slot moeten we benadrukken dat dit merk airco zeer lang meegaat.

Verschillende soorten Chigo airco's

Chigo airco's kunnen voor diverse ruimtes gebruikt worden, het is voornamelijk van belang om de capaciteit te matchen met de ruimte in kwestie. Daarin kunnen onze filters in de webshop je al goed helpen, zodat je binnen het merk Chigo de juiste keuze maakt. Daarbij komt nog dat de systemen in verschillende maten verkrijgbaar zijn, waar eveneens naar gekeken kan worden.

Tot slot bieden wij de Chigo airco nog aan met accessoires, zoals muurbeugels en ander installatiemateriaal.

Verbruik van Chigo split unit airco's

Chigo is klimaatbewust en bouwt zijn aircosystemen daarom met een hoog energielabel in het achterhoofd. Dat wordt uitgedrukt in A+ en kan oplopen tot maximaal A+++. Hoe meer plusjes, des te zuiniger het aircosysteem is. Voor alle Chigo airco modellen geldt dat ze minimaal A+ als energielabel hebben en dat maakt dat de systemen qua energieverbruik erg minimalistisch zijn. Met andere woorden: het heeft geen enorme impact op de stroomrekening.

Neem een kijkje in het assortiment

Bekijk onze Chigo split-unit airco's en kies de airco die het best past bij jouw situatie. Heb je advies nodig over welke airco het best bij jou past? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag met het kiezen en denken met je mee om tot het juiste product te komen.