Naar inhoud
0

Panasonic airco vloermodel

Panasonic airco vloermodel

Of je nu op zoek bent naar een Panasonic airco vloermodel of split unit, AircoGarant heeft gezorgd voor een breed assortiment met airconditioning systemen die aan strenge eisen voldoen. Naast de kwaliteit van de producten in onze webshop vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voor je een keuze maakt. Een Panasonic airco vloermodel is ook een split unit airco. Hiermee koel je energiezuinig en bijna geruisloos. Door het slanke design neemt een Panasonice airco vloermodel weinig ruimte in beslag. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

AircoGarant heeft een selectie gemaakt van de beste airco's en heeft zorgvuldig gekozen voor A-merken, zoals Panasonic. Deze merken voldoen aan de eisen van de ISO 9001 norm en natuurlijk die van AircoGarant. Een Panasonic airco vloermodel is net als en wandmodel betrouwbaar en duurzaam. De kosten blijven laag vanwege de energiezuinige werking.

Gezonde lucht die fris en comfortabel

Airconditioning geeft je controle over de temperatuur in huis. Met een Panasonic airco vloermodel kun je naast koelen ook verwarmen. Elektrisch verwarmen is voordeliger dan stoken met gas. Fossiele brandstoffen zijn schaars, waardoor de prijs hoger uit valt en we er niet op kunnen rekenen dat er een onuitputbare hoeveelheid is. Groene stroom wordt steeds populairder in Nederland en zon, wind en water zullen niet snel schaars worden. Met het juiste gebruik levert de airco dus een voordeel op je energierekening op.

De beste aircodeal vind je hier

AircoGarant heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen. Naast ons reguliere assortiment kun je hier airco's vinden die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. De kwaliteit van iedere aanbieding die je hier vindt is net zo hoog als die van de rest van de airco's bij AircoGarant. Dit geldt trouwens ook voor de garantie die je er op krijgt. 

AircoGarant staat voor je klaar

Alle aircosystemen in het assortiment van AircoGarant worden geleverd met 2 jaar garantie. Moet je airco onverhoopt worden gerepareerd? Dan kun je ons uitnodigen om de reparatie voor je in orde te brengen. De factuur die je ontvangt bij je bestelling is meteen je garantiebewijs, dus bewaar deze goed. Bestel je voor 16.00 uur, dan verzenden wij je nieuwe airco nog diezelfde dag. Voor vragen kun je terecht bij onze vriendelijke klantenservice. Dit kan telefonisch, maar ook via het handige contactformulier. We helpen je graag om de juiste keuze te maken!