Naar inhoud
0

Chigo split-unit airco 6kw

Filter
Prijs
tot
WIFI bediening
Leiding lengte (bijgeleverd)
Bevestiging Buitenunit (bijgeleverd)
Een moment a.u.b.…

De voordelen van Chigo

Chigo is een van de bekendere merken van aircosystemen en bij AircoGarant kan je terecht voor een brede selectie aan modellen. De belangrijkste voordelen die van toepassing zijn op dit merk en dus vrijwel alle modellen, variërend van 2.5kW tot een split airco met 7kW capaciteit en hoger, is dat de werking zeer stil is. Bij gebruik hoor je dus nauwelijks iets en dat is natuurlijk prettig. 

Daarnaast hebben alle aircosystemen van Chigo minimaal het A+ label, wat wil zeggen dat het zeer energiezuinig is. Ook een voordeel is dat deze systemen twee kanten op werken. Vanzelfsprekend is het uitermate geschikt voor het koelen van ruimtes, maar ook kunnen de systemen juist ruimtes verwarmen. Dit kan als goed alternatief dienen tegenover centrale verwarming, zeker nu de gasprijzen hoog zijn.

Tot slot wordt elk Chigo systeem met een afstandsbediening geleverd, wat het gebruikersgemak ten goede komt.

Verschillende airco's

In het aanbod van Chigo zijn verschillende aircosystemen te vinden. Het voornaamste verschil tussen de vele units zit hem in eerste instantie in de capaciteit. Zo kun je een split airco van 2.5kW aanschaffen, maar als je juist veel ruimte te koelen (of verwarmen) hebt, is een split airco van 7kW wellicht een betere optie.

Dankzij de verschillende capaciteiten van de aircosystemen, is er voor elke inhoud een geschikte optie. Dit begint vanaf 50 kubieke meter tot maximaal 230 kubieke meter. Dus voor zowel kleine als grote ruimtes zijn er geschikte modellen verkrijgbaar. Die worden kant en klaar geleverd, waardoor je enkel de installatie nog dient te doen. Eventueel kun je de aircosystemen ook met additionele producten bestellen, zodat je de installatie precies naar jouw wens kunt inrichten.

Laat je Chigo installeren door onze STEK-gecertificeerde monteurs

Een keuze gemaakt uit onze Chigo aircosystemen? Dan is het na de levering zaak om de split airco van 2,5 kw of een ander vermogen uiteraard te installeren. Je mag dit zelf doen, behalve het in bedrijfstellen gezien er koudemiddel gebruikt wordt. Hiervoor dien je een STEK-monteur in te schakelen en vanzelfsprekend staat ons team voor jou paraat om dit te realiseren.

Maar maak het jezelf gemakkelijk en laat ook de installatie door AircoGarant uitvoeren. Wij zijn naast leverancier ook gespecialiseerd in de installatie van alle aircosystemen die je bij ons kunt aanschaffen. Indien je daarvoor kiest, dan maken wij het van A tot Z bij levering in z’n geheel voor je in orde en heb je nergens omkijken naar. Ook geeft dat je de garantie op een optimale plaatsing, werking en lange levensduur.